Haber Elazığ - Elazığ Haber
Haber Elazığ - Elazığ Haber
politika

CHP Genel Başkanı Özel, Malatya’da cenaze törenine katıldı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba’nın vefat eden babası Hüseyin Ağbaba’nın cenaze törenine katıldı.

CHP Genel Başkanı Özel, Malatya’da cenaze törenine katıldı
Paylaş:
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba’nın vefat eden babası Hüseyin Ağbaba’nın cenaze törenine katıldı.
CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba’nın bir süredir tedavi gören babası Hüseyin Ağbaba (88) hayatını kaybetti. Hüseyin Ağbaba’nın vefat haberinin ardından dün akşam saatlerinde Malatya’ya gelen CHP Genel Başkanı Özel, Şehir Mezarlığı’nda düzenlenen cenaze törenine katıldı.
Öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazına Özel’in yanı sıra Malatya Valisi Seddar Yavuz, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, CHP Genel Başkan Yardımcıları Suat Özcağdaş, Yalçın Karatepe, Burhanettin Bulut ve Ulaş Karasu, CHP Grup Başkan vekilleri Ali Mahir Başarır ve Murat Emir, çok sayıda milletvekili, belediye başkanları, STK başkanları ile vatandaşlar ve Ağbaba ailesi katıldı.
Kılınan cenaze namazının ardından Hüseyin Ağbaba aile mezarlığında defnedildi. CHP Genel Başkanı Özel’in taziye için bugün de kentte kalacağı ve yarın öğlen saatlerinde döneceği öğrenildi.

Bu haber Haber Elazığ - Elazığ Haber tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

politika Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.