Haber Elazığ - Elazığ Haber
Haber Elazığ - Elazığ Haber
SPOR

Başkan Sekmen’den şampiyona kutlama

Kick boksta ülkemize defalarca madalya ve şampiyonluk kazandıran Cebrail Gençoğlu, bir kez daha ay-yıldızlı bayrağımızı göndere çıkardı.

Başkan Sekmen’den şampiyona kutlama
Paylaş:
Kick boksta ülkemize defalarca madalya ve şampiyonluk kazandıran Cebrail Gençoğlu, bir kez daha ay-yıldızlı bayrağımızı göndere çıkardı.
Bosna Hersek’te düzenlenen Kick Boks Grand Prix Avrupa Kupası’nda tatamiye çıkan Erzurum Büyükşehir Belediye Gençlik Spor Kulübü sporcusu Cebrail Gençoğlu, hem 63 kiloda hem de 69 kiloda şampiyon olarak altın madalya kazandı.
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, şampiyon sporcuyu tebrik ederek, “Bosna-Hersek’te düzenlenen, 20 ülkeden 1100 sporcunun katıldığı Grand Prix Avrupa Kupası’nda 63 ve 69 kilogram serilerinde iki ayrı siklette şampiyon olan Erzurum Büyükşehir Belediye Gençlik Spor Kulübü sporcumuz Cebrail Gençoğlu ve antrenörümüz Emre Şahin’i yürekten tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.” dedi.

Bu haber Haber Elazığ - Elazığ Haber tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

SPOR Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Kızılay’dan şehitlik ziyareti

Akışın sonuna geldiniz.