Haber Elazığ - Elazığ Haber
Haber Elazığ - Elazığ Haber
asayis

Valilikten yurt yangını ile ilgili açıklama

Iğdır Valiliği dün bir öğrenci yurdunda meydana gelen yangın ile ilgili bugün yeni bir açıklama yaptı.

Valilikten yurt yangını ile ilgili açıklama
Paylaş:
Iğdır Valiliği dün bir öğrenci yurdunda meydana gelen yangın ile ilgili bugün yeni bir açıklama yaptı.
Valilikten yapılan açıklamada; " 19 Mayıs 2025 tarihinde GSB Süreyya Sülün Hanım Kız Öğrenci Yurdu’nun çatı katında meydana gelen yangının söndürülmesinin ardından ivedi olarak hasar tespit çalışmaları yapılmıştır. Yapılan incelemelerde çatı katında bulunan bazı odalar ile bu odalarda yer alan öğrenci eşyalarının zarar gördüğü belirlenmiştir. Eşyaları zarar gören öğrencilerimizin mağduriyetlerinin giderilmesi amacıyla Valiliğimiz koordinesinde gerekli çalışmalar başlatılmış olup, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımız aracılığıyla destek süreci yürütülmektedir. Ayrıca yurttaki temizlik çalışmalarında sona yaklaşılmış olup, en kısa sürede yeniden hizmete açılacaktır. Konuyla ilgili sürecin her aşaması hassasiyetle takip edilmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" denildi.

Bu haber Haber Elazığ - Elazığ Haber tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

asayis Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.