Haber Elazığ - Elazığ Haber
Haber Elazığ - Elazığ Haber
GÜNCEL

Tercan’da terzilerin yoğun mesaisi başladı

Erzincan’ın Tercan ilçesinde Ramazan Bayramı’nın yaklaşması ile birlikte terziler yoğun mesai yapıyor.

Tercan’da terzilerin yoğun mesaisi başladı
Paylaş:
Erzincan’ın Tercan ilçesinde Ramazan Bayramı’nın yaklaşması ile birlikte terziler yoğun mesai yapıyor.
Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala alışverişlerde hareketlilik yaşanıyor. Bayram için yeni giysiler alan vatandaşlar, doğru bedenlerine göre yaptırmak için terzilerin kapısını çalıyor. Yoğunluk nedeniyle müşterinin işlerini yetiştirmeye gayret eden terziler ise iftardan sonra açtıkları dükkânlarında çalışmalarına devam ediyor.
Tercan merkezde terzilik yapan Üzeyir Çini, "İşlerimiz bir haftadır çok güzel, bayağı bir artış var. İnşallah böyle devam eder. Müşterinin getirdiği malzemeleri yetiştirmek için yoğun bir mesaiyle çalışıyoruz. Ben iftarımı açıp dükkâna tekrar geliyorum yoğun bir tempoyla çalışıyoruz. Vatandaşlar mağazalardan aldıkları kıyafetleri daraltmak için veya genişletmek için daha çok geliyorlar. Öncelerde geleneksel kıyafetler diktirmeye gelen müşterilerimiz oldukça fazlaydı. Şimdilerde vatandaşlar hazır giyime daha çok yöneliyor" diye konuştu.

Bu haber Haber Elazığ - Elazığ Haber tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Refahiye’de budama eğitimi

Akışın sonuna geldiniz.