Haber Elazığ - Elazığ Haber
Haber Elazığ - Elazığ Haber
asayis

Selim’de hakkında hapis cezası bulunan 1 kişi yakalandı

Selim’de hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 1 kişi saklandığı yerde yakalandı.

Selim’de hakkında hapis cezası bulunan 1 kişi yakalandı
Paylaş:
Selim’de hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 1 kişi saklandığı yerde yakalandı.
Kars İl Jandarma Komutanlığı’nca, ‘Aranan Şahısların Yakalanmasına’ yönelik çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.
Jandarma, hakkında "Bina İçinde Muhafaza Altına Alınmış Olan Eşya Hakkında Hırsızlık" suçundan 2 yıl, 6 ay ceza kararı bulunan 1 kişi Kars’ın Selim ilçesinde yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheli jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na teslim edildi.
Konuyla ilgili Kars Valiliği’nden yapılan yazılı açıklamada, "İl Jandarma Komutanlığı olarak; aranan şahısları yakalamak, halkımızın can ve mal güvenliğini, emniyet ve asayişi sağlamak maksadıyla mesai mefhumu gözetmeksizin çalışarak vatandaşlarımıza hizmet etmeye devam edeceğiz" ifadelerine yer verildi.

Bu haber Haber Elazığ - Elazığ Haber tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

asayis Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Karslı iş insanından anlamlı destek

Akışın sonuna geldiniz.