Muhtar Adayı Ramazan Kil, seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. 
Esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek sorunları ve talepleri dinleyen Ramazan Kil, “Abdullahpaşa Mahallemiz için gece gündüz çalışacağız, vatandaşlarımız için muhtarlığımızın kapısı her zaman açık olacak” ifadelerine yer verdi.
“MAHALLEMİZE KAPALI PAZAR ALANINI KAZANDIRACAĞIZ”
Abdullahpaşa Mahallesi Muhtar Adayı Ramazan Kil; “Muhtar adaylığımızı açıkladığımızdan itibaren çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızla ve esnaflarımızla ziyaret ediyoruz. Vatandaşlarımızın, bizlere ilgi ve alakasından çok memnunuz Allah onlardan razı olsun. Bizler, inşallah muhtar olursak vatandaşlarımızı mahcup etmeyeceğiz. Mahallemizde bulunan pazar yerini mutlaka kapalı hale getirmek için elimizden geleni yapacağız. Yazın sıcaktan kışın da yağıştan vatandaşlarımız mağdur oluyor. Belediyemiz, Hilalkent Mahallemize kapalı pazar yeri yaptı. Muhtarlık bizlere nasip olursa belediyemizle gerekli girişimlerde bulunarak mahallemize kapalı pazar yerini kazandıracağız”.
“MAHALLEMİZE 2. PTT ŞUBESİ GEREKİYOR”
Abdullahpaşa Mahallesine ikinci PTT şubesinin gerekli olduğunu ifade eden Ramazan Kil, “Şuanda mahallemizde bir tane PTT şubemiz var. Tek PTT şubesi vatandaşlarımız için yeterli değil. Malatya Caddesinde bulanan PTT şubesine vatandaşlarımız ulaşmak için zorlanıyor. Mahallemizin üst kısımlarında yaşanan vatandaşlarımız PTT şubesine gitmek için dakikalarca yol yürüyor. Acilen mahallemize ikinci PTT şubesinin açılması gerekiyor. İkinci PTT şubesi de mahallemizin pazar yerine yakın bir yerde olması gerekiyor. Bizler inşallah 31 Mart’tan sonra ikinci PTT şubesini mahallemize kazandıracağız”.

“ORTAK ATM MAHALLEMİZE GEREKLİ”
Abdullahpaşa Mahallesi Muhtar Adayı Ramazan Kil; “Mahallemizde bazı bankaların ATM’leri var ama ortak ATM’miz yok. Vatandaşlarımız bazı bankaların ATM’leri olmadığı için mağduriyet yaşıyor. Bu mağduriyeti gidermek için Mahallemize ortak ATM kazandıracağız. Her zaman söylüyorum. Biz, mahallemizin ihtiyaçlarını biliyoruz. Bu eksikleri gidermek için elimizden geleni yapacağız. Biz, vatandaşlarımıza hayali projelerle ve söylemlerle gitmiyoruz. Muhtarın görev sorumluluklarını çok iyi biliyoruz ona göre konuşuyoruz” Dedi.