Haber Elazığ - Elazığ Haber
Haber Elazığ - Elazığ Haber
KÜLTÜR - SANAT

Malatya’da şehir tiyatrosu perdelerini açıyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu (MŞBT) tarafından “Kalbin Tek Arkadaşı” isimli tiyatro oyunu sahnelenecek.

Malatya’da şehir tiyatrosu perdelerini açıyor
Paylaş:
Malatya Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu (MŞBT) tarafından “Kalbin Tek Arkadaşı” isimli tiyatro oyunu sahnelenecek.
Malatya Büyükşehir Belediyesi sanatsal ve kültürel faaliyetlerine yoğun bir şekilde devam ediyor. Sanatsal etkinlikleri geniş kitlelere ulaştırmayı hedefleyen Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu perdelerini sanatseverlere açıyor.
Uyarlamasını ve yönetmenliğini Ömer Faruk Acun’un, Genel Sanat Yönetmenliğini Burak Gün’ün yaptığı “Kalbin Tek Arkadaşı” isimli tiyatro oyunu seyircisi ile buluşmaya hazırlanıyor. Kadın erkek ilişkisini romantik komedi tarzıyla ele alan oyun, Malatya Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi Konferans salonunda ücretsiz olarak sahnelenecek.
15 Aralık Pazar günü saat 19.00’da sahnelenecek olan “Kalbin Tek Arkadaşı” isimli tiyatro oyununa tüm sanatseverlerin davetli olduğu bildirildi.

Bu haber Haber Elazığ - Elazığ Haber tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

KÜLTÜR - SANAT Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.