Haber Elazığ - Elazığ Haber
Haber Elazığ - Elazığ Haber
GÜNCEL

Kağızman’da 27 arıcıya sertifikaları verildi

Kağızman’da arıcılık eğitimlerini tamamlayan 27 arıcıya sertifikaları verildi.

Kağızman’da 27 arıcıya sertifikaları verildi
Paylaş:
Kağızman’da arıcılık eğitimlerini tamamlayan 27 arıcıya sertifikaları verildi.
Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından desteklenen, Kars Tarım ve İl Müdürlüğü tarafından yürütülen “Arı Ürünleri Eğitim Projesi” eğitimleri sona erdi.
Kağızman ilçesinde teorik ve uygulamalı eğitimlerini başarı ile tamamlayan 27 Arı yetiştiricisine düzenlenen tören ile eğitim sertifikaları takdim edildi. Ayrıca arıcılara propolis ızgarası, polen tuzakları, kovan atlığı, ana arı üretim kutusu, ruşat kovan, ana arı ve arı sütü üretme yüksükleri gibi ekipmanlar ise Tarım ve Orman İl Müdür Yardımcısı Erdinç Koç tarafından teslim edildi. Program daha sonra yapılan konuşmaların ardından sona erdi.
Tarım ve Orman Müdürlüğü’nce bu tür eğitim programlarının devam edeceği öğrenildi.

Bu haber Haber Elazığ - Elazığ Haber tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Malatya MEB AKUB ekibi Akredite edildi

Akışın sonuna geldiniz.