Haber Elazığ - Elazığ Haber
Haber Elazığ - Elazığ Haber
asayis

Kafasını plastik boruya sıkıştıran kediyi itfaiye kurtardı

Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde kafasını plastik boruya sıkıştıran kedi itfaiye tarafından kurtarıldı.

Kafasını plastik boruya sıkıştıran kediyi itfaiye kurtardı
Paylaş:
Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde kafasını plastik boruya sıkıştıran kedi itfaiye tarafından kurtarıldı.
Olay, Yeşilyurt ilçesi Dilek Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bölgede ikamet eden Levent Keleş’in evin de beslediği kedilerden birinin kafası plastik boruya sıkıştı. Durumu fark eden ikamet sahibi itfaiye ekiplerinden yardım istedi.
İhbar üzerine kısa sürede bölgeye intikal eden ekipleri yaptıkları müdahale ile kediyi kurtarırdı. Evinde çok sayıda kedi besleyen Levent Keleş ise ekiplere teşekkür ederek sokak hayvanlarına sahip çıkılmasını istedi.

Bu haber Haber Elazığ - Elazığ Haber tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

asayis Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.