Haber Elazığ - Elazığ Haber
Haber Elazığ - Elazığ Haber
GÜNCEL

Hayalini gerçekleştirdi, su üzerine kafe kurdu

Elazığ’da hayalini gerçekleştiren köy muhtarı Ahmet Gönültaş, oluşturduğu platform ile Hazar Gölü üzerine kafe kurdu. İsmini yanında bulunduğu batık şehirden alan Batık Şehir Kafe, martı ve tavşan adası manzarası ile dikkat çekiyor.

Hayalini gerçekleştirdi, su üzerine kafe kurdu
Paylaş:
Elazığ’da hayalini gerçekleştiren köy muhtarı Ahmet Gönültaş, oluşturduğu platform ile Hazar Gölü üzerine kafe kurdu. İsmini yanında bulunduğu batık şehirden alan Batık Şehir Kafe, martı ve tavşan adası manzarası ile dikkat çekiyor.
Sivrice ilçesi Sürek köyü muhtarı Ahmet Gönültaş (37), su üzerine kafe kurma hayalini gerçekleştirdi. 3 çocuk babası Gönültaş, ilk olarak Hazar Gölü üzerine platform yaptırdı. Ardından platformu kafeye çeviren Gönültaş, vatandaşlara hizmet etmeye başladı. Batık şehrin yanında bulunan kafeye de ’Batık Şehir Kafe’ ismi verildi. Su üzerinde oturan vatandaşlar aynı zamanda martı ve tavşan adası eşliğinde manzaranın da keyfini çıkarıyor. Tekne turları, deniz bisikletleri ve su sporları faaliyetlerinin de bulunduğu mekan, büyük ilgi görüyor.
Mekan hakkında bilgi veren Ahmet Gönültaş, “Gölde böyle bir şey olmadığını düşündük. Onun üzerine biz de suyun üzerine bir platform yapmayı planladık. Planlarımızı gerçekleştirdik. Halkımız için elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz. Gelenler de çok memnun kalıyor. Suyun üzerinde akşamları semaver çayını içiyor, çok güzel zamanlar geçiriyorlar. Deniz bisikletleri, tekne turları ve su sporlarımız var. Karşı tarafta martı ve tavşan adamız var. Benim hayalimdi. Gölün çevresinde de böyle bir yerin olmadığını düşündüm. Tek olsun dedim. Allah’a şükür yaptım ve başardım. Suyun üzerine kafe kurdum ve hayalimi gerçekleştirdim. Çok güzel bir yer oldu. Herkes de memnun” dedi.
Tekne turu yapan Seçil Keskin ise, “Bir saatlik bir tekne turuna katıldık. Martıların olduğu adaların yanından geçtik. Gayet güzeldi. Ev sahipleri de çok iyiydi. Ortam çok güzel. Burası mutlaka gelip görülmesi gereken bir yer. Saklı birçok cennet köşesi var. Buralı değilim Egeliyim, ilk kez geliyorum ama burası hiç aratmıyor” diye konuştu.

Bu haber Haber Elazığ - Elazığ Haber tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Kutan peri bacaları keşfedilmeyi bekliyor

Akışın sonuna geldiniz.