Haber Elazığ - Elazığ Haber
Haber Elazığ - Elazığ Haber
GÜNCEL

Erzurum’da kar yağışı etkili oldu

Erzurum’da soğuk havaların ardından gelen kar yağışı yeniden etkili oldu. Bazı yerleşim yerlerinde ulaşımda kar ve buzdan dolayı sıkıntılar yaşandı.

Erzurum’da kar yağışı etkili oldu
Paylaş:
Erzurum’da soğuk havaların ardından gelen kar yağışı yeniden etkili oldu. Bazı yerleşim yerlerinde ulaşımda kar ve buzdan dolayı sıkıntılar yaşandı.
Meteoroloji verilerine göre; Erzurum ve bölge genelinde havanın çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Erzurum’un doğusu ile Ardahan ve çevresinin aralıklı hafif kar yağışlı geçeceği, buzlanma ve don olayı ile gece ve sabah saatlerinde yer yer sis ve pus hadisesi görüleceği tahmin ediliyor. Erzurum’da sabah saatlerinde işlerine gitmek isteyen vatandaşlar gece saatlerinde yağan kar nedeniyle araçlarını temizlemek zorunda kaldı. Türkiye’nin en soğuk yerlerinden birisi olan Tekman ilçesini Erzurum’a bağlayan ve Palandöken Dağı’nın arka bölümünde bulunan yol da sis ve kar nedeniyle araç sürücülerine zor anlar yaşatıyor. Vatandaşlar daha önce gündeme gelen Tekman Tüneli projesinin hayata geçirilmesini istediler.
Uzmanlar vatandaşları uyararak, "Bölgemizde dik ve eğimli yamaçlarda çığ tehlikesi ile buzlanma ve don olayı beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir" dedi.

Bu haber Haber Elazığ - Elazığ Haber tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.