Haber Elazığ - Elazığ Haber
Haber Elazığ - Elazığ Haber
asayis

Camiyi kundaklayan psikolojik sorunları olan şahıs yakalandı

Tunceli’nin Pertek ilçesinde camiyi kundaklayarak yangına sebep olan ve psikolojik sorunları olduğu öğrenilen şahıs yakalandı.

Camiyi kundaklayan psikolojik sorunları olan şahıs yakalandı
Paylaş:
Tunceli’nin Pertek ilçesinde camiyi kundaklayarak yangına sebep olan ve psikolojik sorunları olduğu öğrenilen şahıs yakalandı.
Olay, Tunceli’nin Pertek ilçesi Kaledibi Mahallesi’nde dün gece saatlerinde meydana geldi. Eşini kaybettiği ve psikolojik sorunları olduğu belirtilen 47 yaşındaki H.G. isimli şahıs, Kaledibi Camisi’ni yakmaya çalıştı. Vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye itfaiye ve polis ekipleri sevk edilirken cemevini de yakmaya giden şahıs ekiplerin takibi sonucu yakalanarak gözaltına alındı. Çıkan yangın, Pertek Belediyesi itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülürken camide maddi hasar meydana geldi.
Olayla ilgili başlatılan geniş çaplı incelemenin devam ettiği kaydedildi.

Bu haber Haber Elazığ - Elazığ Haber tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

asayis Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.