Haber Elazığ - Elazığ Haber
Haber Elazığ - Elazığ Haber
GÜNCEL

Belediye personeline ihale sistemi anlatıldı

Doğu Anadolu Belediyeler Birliği’ne üye belediyelerde görev yapan çalışanlara yönelik ihale sistemi eğitimi düzenlendi.

Belediye personeline ihale sistemi anlatıldı
Paylaş:
Doğu Anadolu Belediyeler Birliği’ne üye belediyelerde görev yapan çalışanlara yönelik ihale sistemi eğitimi düzenlendi.
Eğitim programında, Erzurum Büyükşehir Belediyesi Teftiş Kurulu Başkanımız Burhan Salın, 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu, 4735 sayılı Kamu İhale Sözleşmeleri Kanunu ve 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu çerçevesinde ihale süreçleri ve uygulamalar hakkında önemli bilgiler aktararak katılımcıları bilgilendirdi.
Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, "Belediyecilik hizmetlerinin daha etkin ve şeffaf bir şekilde yürütülmesi adına gerçekleştirilen bu eğitim programının hayırlı olmasını diliyor, katılım sağlayan tüm mesai arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz" denildi.

Bu haber Haber Elazığ - Elazığ Haber tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.