Haber Elazığ - Elazığ Haber
Haber Elazığ - Elazığ Haber
GÜNCEL

Başkan Adıgüzel’i Digorlular bağrına bastı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kars İl Başkanı Tolga Adıgüzel, köy ve ilçe gezilerini sürdürüyor.

Başkan Adıgüzel’i Digorlular bağrına bastı
Paylaş:
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kars İl Başkanı Tolga Adıgüzel, köy ve ilçe gezilerini sürdürüyor.
Adıgüzeli geldiği Digor’da esnafı tek tek ziyaret ederek hal ve hatırlarını sordu, hayırlı işler dileğinde bulundu. Digorlular ise Başkan Adıgüzel’i bağrına bastı.
Digor’da bunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren MHP Kars İl Başkanı Tolga Adıgüzel, “Digor ilçemizde gerçekleştirdiğimiz ziyaret sebebiyle vatandaşlarımızla bir arada olmaktan duyduğum mutluluğu ifade etmek isterim. Bizler sadece seçim zamanı sahada olan bir siyasi parti değil, her zaman vatandaşının yanında onların sorunlarını ve taleplerini yerinde dinleyen bir siyasi hareketiz. Elimizden geldiğince onların taleplerine cevap verebilmek adına mücadele ediyoruz. Bu kapsamda gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerimiz diğer ilçelerimizde de devam edecek” dedi.
Adıgüzel, daha sonra esnafla çay içti sohbet etti. Adıgüzel, ziyaretinin ardından Digor’dan ayrıldı.

Bu haber Haber Elazığ - Elazığ Haber tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.