Haber Elazığ - Elazığ Haber
Haber Elazığ - Elazığ Haber
GÜNCEL

Ailede rol dağılımı söyleşisine yoğun ilgi

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Aile ve Engelli Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Ailede Rol Dağılımı ve Sorumluluklar" konulu söyleşi, Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.

Ailede rol dağılımı söyleşisine yoğun ilgi
Paylaş:
Erzurum Büyükşehir Belediyesi Aile ve Engelli Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Ailede Rol Dağılımı ve Sorumluluklar" konulu söyleşi, Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.
Aile danışmanı ve yazar Saliha Erdim’in katılımıyla yapılan programa Erzurumlular yoğun ilgi gösterdi.
Etkinliğe; Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi’nin eşi Azime Çiftçi, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Akarsu, Erzurum Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Ergün Engin, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hasan Aykut, Aile ve Engelli Hizmetleri Şube Müdürü Mahmut Temel ile çok sayıda davetli katıldı.
Aile yapısının güçlendirilmesi, sorumluluk bilincinin artırılması ve aile içi rollerin dengeli paylaşımı konularının ele alındığı söyleşide, Saliha Erdim katılımcılara samimi ve bilgilendirici bir sunum yaptı. Etkinlik sonunda düzenlenen imza programında Erdim, okurlarıyla bir araya gelerek kitaplarını imzaladı.
2025 Aile Yılı kapsamında gerçekleştirilen program, katılımcılardan büyük beğeni topladı.

Bu haber Haber Elazığ - Elazığ Haber tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.