Haber Elazığ - Elazığ Haber
Haber Elazığ - Elazığ Haber
GÜNCEL

Ağaçta oluşan sarkıtlar travertenleri andırdı

Elazığ merkeze bağlı Değirmenönü köyünde ağaçta oluşan sarkıtlar travertenleri andırırken, ortaya seyrine doyumsuz görüntüler çıktı.

Ağaçta oluşan sarkıtlar travertenleri andırdı
Paylaş:

Elazığ merkeze bağlı Değirmenönü köyünde ağaçta oluşan sarkıtlar travertenleri andırırken, ortaya seyrine doyumsuz görüntüler çıktı.
Elazığ’da son günlerde devam eden dondurucu soğuklar, ortaya ilginç görüntüler de çıkartıyor. Özellikle bina çatılarında oluşan ve tehlikeye davetiye çıkartan buz sarkıtları, bu sefer seyrine doyumsuz bir görsel şölen sundu. Elazığ merkeze bağlı İçme bölgesi Değirmenönü köyünde bir ağaçta dondurucu soğuklar nedeni ile buz sarkıtları meydana geldi. Travertenleri andıran sarkıtlar, vatandaşların da ilgi odağı oldu. Bölgeden geçerken görüntü çeken vatandaşlar, ’’Burası İçme’ye bağlı Değirmenönü köyü. Aşırı soğuklardan dolayı buz sarkıtları oluşmuş. Yaklaşık 5 metre yüksekliğinde. Çok güzel bir görüntü ortaya çıkmış. Palulu dayının da dediği gibi anlatmaya gerek yok, görüyorsunuz’’ dedi.

Bu haber Haber Elazığ - Elazığ Haber tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.