Elazığ'da bir iş yerinden çeşitli demir malzemeleri çalan 4 şüpheli polis ekipleri tarafından yakalandı.
Elazığ’da evlerin zillerini kontrol edip kimselerin olmadığını anlayınca hırsızlık yapan kadın şüpheliler, polis ekipleri tarafından yakalandı.
Elazığ’da bir eve giren hırsızlık zanlısı mahalleli tarafından yakalandı. Zanlıyı mahallelinin linç girişiminden jandarma kurtardı.
Elazığ’da hırsızlar bahçe içerisine bırakılmış römorku çaldı, jandarma ekipleri çalışma başlattı.
Elazığ’da direklerden kablo çalan şüpheli, mahalle bekçileri tarafından suçüstü yakalandı.
Elazığ'da iki farklı hırsızlık olayına karıştığı belirlenen 5 zanlı, polis ekiplerince düzenlenen operasyonlarla yakalandı.
Elazığ’da bir eczanede meydana gelen hırsızlık olayıyla ilgili 2 şüpheli, polis ekipleri tarafından yakalandı.
Adliyeye sevk edilen 4 şüpheliden 3’ü tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Elazığ’da atıl durumdaki bir binanın internet ve elektrik kablolarını kestiği sırada suçüstü yapılan şüpheli, gözaltına alındı.
Elazığ’da jandarma ekiplerinin yaptığı çalışmada hırsızlık yaparken suçüstü yakalanan 5 şüpheli, yakalanarak gözaltına alındı.
Elazığ'da bir kişi, lokantada çalışan elemanın bir iş yerine götürdüğü yemek siparişini takip etti, daha sonra iş yerine gidip 'lokantadan geldim' diyerek hem tabakları hem de yemek ücretini alarak kayıplara karıştı.
Elazığ’da jandarma ekiplerinin yaptığı çalışmada, hırsızlık yapan 2 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Elazığ’da jandarma ekiplerinin yaptığı çalışmada, çalınan jeneratör bulunup sahibine teslim edilirken, şüpheliler hakkında ise yasal işlem başlatıldı.
Elazığ’da 4 farklı inşaattan hırsızlık yapan şüpheli polis ekipleri tarafından yakalandı.
Zanlı Malatya’da yakayı ele verdi.
Elazığ’da hırsızlık yapıp Diyarbakır’da Jandarma Suç Araştırma Timi dedektifleri tarafından yakalanan 2 şüpheli tutuklandı.
Elazığ polisi, bir şarküteriden 150 kilogramdan fazla et ile tulum peyniri ve güvenlik kamerası kayıt cihazı çalan 2 şüpheliyi kısa sürede yakaladı.