Haber Elazığ - Elazığ Haber
Haber Elazığ - Elazığ Haber
GÜNCEL

Zirvesi karla kaplı Cilo Dağları hayran bırakıyor

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde zirvesi karla kaplı olan Cilo Dağları, baharda güzelliğiyle hayran bırakıyor.

Zirvesi karla kaplı Cilo Dağları hayran bırakıyor
Paylaş:
Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde zirvesi karla kaplı olan Cilo Dağları, baharda güzelliğiyle hayran bırakıyor.
Her sene olduğu gibi 12 ay boyunca Cilo’nun zirvesinde bitmeyen karlar yerini korumaya devam ediyor. Bu sene yağışların fazla olmasıyla adeta Karadeniz havasının yaşandığı Yüksekova ilçesinde doğa yemyeşil hale gelirken, zirvesi karla kaplı Cilo Dağları da güzelliğiyle mest ediyor.
Bölgenin güzelliklerini kayıt altına alan Ali Yiğit, "Yüksekova bahar ve yaz aylarında bir başka güzel ama bugünlerde yağışlar ilçeyi rengarenk boyadı. Biz de o anları kayıt altına aldık" dedi.

Bu haber Haber Elazığ - Elazığ Haber tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.