Haber Elazığ - Elazığ Haber
Haber Elazığ - Elazığ Haber
GÜNCEL

Yaşlı adam evinde ölü bulundu  

Malatya’nın Battalgazi ilçesinde yaşlı bir adam yalnız yaşadığı evinde kardeşi tarafından ölü bulundu. 

Yaşlı adam evinde ölü bulundu  
Paylaş:

Edinilen bilgiye göre, İstiklal Mahallesi’nde saat 14.30 sularında Taceddin-i Veli Sokak'ta bulunan 4 katlı bir apartmanın birinci katında yalnız yaşayan 63 yaşındaki Hasan Gül’e yemek getiren ağabeyi, ikametin kapısı açılmayınca çilingir yardımıyla eve girdi. Hasan Gül’ü çekyatta hareketsiz bir şekilde yatarken bulan kardeşin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde şahsın hayatını kaybettiğini belirledi.

Hasan Gül’ün cenazesi polis ekiplerinin olay yerinde yaptığı incelemenin ardından adli tıp kurumuna kaldırılırken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bu haber Haber Elazığ - Elazığ Haber tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Nehir’de iki çocuk kayboldu  

Akışın sonuna geldiniz.