Haber Elazığ - Elazığ Haber
Haber Elazığ - Elazığ Haber
asayis

Tutak’ta muhtar trafik kazasında hayatını kaybetti

Ağrı’nın Tutak ilçesinde meydana gelen trafik kazasında Kesan köyü muhtarı Fırat Öztürk hayatını kaybetti.

Tutak’ta muhtar trafik kazasında hayatını kaybetti
Paylaş:
Ağrı’nın Tutak ilçesinde meydana gelen trafik kazasında Kesan köyü muhtarı Fırat Öztürk hayatını kaybetti.
Edinilen bilgiye göre, kaza akşam saatlerinde Yukarı Kargalık köyü mevkiinde meydana geldi. Kesan köyü muhtarı Fırat Öztürk yönetimindeki otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu virajı alamayarak şarampole devrildi. Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, Öztürk’ün olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Fırat Öztürk’ün cenazesi, otopsi işlemleri için Tutak Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Jandarma, kazayla ilgili inceleme başlattı.

Bu haber Haber Elazığ - Elazığ Haber tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

asayis Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.