Haber Elazığ - Elazığ Haber
Haber Elazığ - Elazığ Haber
GÜNCEL

Tutak’ta Cumhuriyet coşkusu

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 101. yıldönümü tüm yurtta olduğu gibi Tutak’ta da düzenlenen törenlerle kutlandı.

Tutak’ta Cumhuriyet coşkusu
Paylaş:
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 101. yıldönümü tüm yurtta olduğu gibi Tutak’ta da düzenlenen törenlerle kutlandı.
Program Tutak İlçe Kaymakamı Erkan Adıbelli, Belediye Başkanı Fevzi Sayan ile birlikte kaymakamlık makamında tebrikat töreninde tebrikleri kabulü ile başladı. Kabul programının ardından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 101. Yıl dönümü etkinlikleri kapsamında kortej yürüyüşü gerçekleştirildi.
Yürüyüşe Kaymakam Erkan Adıbelli, Belediye Başkanı Fevzi Sayan, siyasi parti temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşların katılımlarıyla 15 Temmuz Meydanı’ndan başlayan kortej yürüyüşü Gençlik Spor Müdürlüğü açık sahasında son buldu.

Bu haber Haber Elazığ - Elazığ Haber tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.