Haber Elazığ - Elazığ Haber
Haber Elazığ - Elazığ Haber
asayis

Tunceli’de seyir halindeki araç alev aldı

Tunceli’nin Pülümür ilçesinde seyir halindeyken alev alan araç kullanılamaz hale geldi.

Tunceli’de seyir halindeki araç alev aldı
Paylaş:
Tunceli’nin Pülümür ilçesinde seyir halindeyken alev alan araç kullanılamaz hale geldi.
Pülümür ilçesi Dağ Yolu mevkiinde, S.A. yönetimindeki 24 ABL 737 plakalı araç seyir halindeyken aniden alev aldı. Sürücü, aracından dumanlar yükseldiğini fark edince aracı yol kenarına çekerek durumu yetkililere bildirdi. Kısa sürede alevlere teslim olan araca, ihbar üzerine olay yerine gelen Pülümür Belediyesi itfaiye ekipleri müdahale etti.
Yangın, ekiplerin yoğun çabası sonucu söndürülürken, araç kullanılamaz hale geldi. Olayda can kaybı ya da yaralanma yaşanmazken, yangının çıkış sebebinin belirlenmesi için inceleme başlatıldı.

Bu haber Haber Elazığ - Elazığ Haber tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

asayis Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Kontrolden çıkan otomobil bahçeye uçtu

Akışın sonuna geldiniz.