Haber Elazığ - Elazığ Haber
Haber Elazığ - Elazığ Haber
asayis

Tartıştığı şahsı silahla yaraladı

Malatya’da tartıştığı şahıs tarafından tabancayla omuzundan vurulan kişi yaralandı.

Tartıştığı şahsı silahla yaraladı
Paylaş:

Malatya’da tartıştığı şahıs tarafından tabancayla omuzundan vurulan kişi yaralandı.
Olay, sabah saatlerinde Battalgazi ilçesine bağlı Orduzu Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, T.T. ile A.Ç.K. arasında tartışma çıktı. Çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüşürken, A.Ç.K. tarafından açılan ateş sonucu T.T. omzundan yaralandı.
İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken, yaralı şahıs Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Şüphelinin yakalanarak gözaltına alındığı olayla ilgili başlatılan inceleme sürüyor.

Bu haber Haber Elazığ - Elazığ Haber tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

asayis Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Hastanedeki tatbikat gerçeği aratmadı

Akışın sonuna geldiniz.