Haber Elazığ - Elazığ Haber
Haber Elazığ - Elazığ Haber
asayis

Sarıkamış’ta tefeci operasyonu

Sarıkamış’ta jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonda senet ve alacak verecek defterleri ele geçirildi.

Sarıkamış’ta tefeci operasyonu
Paylaş:
Sarıkamış’ta jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonda senet ve alacak verecek defterleri ele geçirildi.
İl Jandarma Komutanlığınca yapılan istihbari çalışmalarda M.K.’nin tefecilik yaptığı değerlendirildi. Kars’ın Sarıkamış ilçesinde ikametgah eden M.K.’nin Cumhuriyet Mahallesi ve Yayıklı köyünde bulunan ikametgahlarında Sarıkamış Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda arama yapıldı.
M.K.’nin ikametgahlarında yapılan aramada; 8 senet, 2 alacak kayıtlarının yazılmış olduğu ajanda ve defter, 1 av tüfeği, 4 av tüfeği fişeği, 2 tablet, 1 laptop ve 4 cep telefonu ele geçirilerek muhafaza altına alındı.
Olayla ilgili olarak M.K., Sarıkamış Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla gözaltına alınarak hakkında adli işlem başlatıldı.

Bu haber Haber Elazığ - Elazığ Haber tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

asayis Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.