Haber Elazığ - Elazığ Haber
Haber Elazığ - Elazığ Haber
asayis

Sahibinin elinden kaçarak baraja düşen dana kurtarıldı

Malatya’nın Yazıhan ilçesinde sahibinin elinden kaçarak baraja düşen dana itfaiye tarafından kurtarıldı.

Sahibinin elinden kaçarak baraja düşen dana kurtarıldı
Paylaş:
Malatya’nın Yazıhan ilçesinde sahibinin elinden kaçarak baraja düşen dana itfaiye tarafından kurtarıldı.
Olay, öğle saatlerinde Yazıhan ilçesi Boztepe Barajı’nda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, hayvan yetiştiricisi Basri K. baraj kenarında hayvanlarını otlattığı sıra sürüden ayrılan bir dana baraj göletine düştü. Durumu fark eden yetiştiricinin ihbarı üzerine bölgeye itfaiye ekipleri sevk edilirken, yaklaşık 30 dakika süren bir çalışma sonrası kıyıdan yaklaşık 200 metre açıkta bulunan dana bota alınarak kurtarıldı.
Yetiştirici ise kurtarılan hayvan için itfaiye ekiplerine teşekkür etti.

Bu haber Haber Elazığ - Elazığ Haber tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

asayis Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.