Haber Elazığ - Elazığ Haber
Haber Elazığ - Elazığ Haber
GÜNCEL

Muradiye Şelalesi ziyaretçilerin akınına uğradı

VAN (İHA) – Ramazan Bayramı nedeniyle uygulanan 9 günlük tatili fırsat bilen yüzlerce yerli ve yabancı turist Muradiye Şelalesi’ne akın etti.

Muradiye Şelalesi ziyaretçilerin akınına uğradı
Paylaş:
VAN (İHA) – Ramazan Bayramı nedeniyle uygulanan 9 günlük tatili fırsat bilen yüzlerce yerli ve yabancı turist Muradiye Şelalesi’ne akın etti.
Van’a 90 kilometre uzaklıkta bulunan Muradiye Şelalesi, her dönem yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekmeye devam ediyor. Karın erimesi ile debisi yükselen şelale, 9 günlük bayram tatilini fırsat bilen turistlerin yoğun ilgisini çekti. Adeta ziyaretçi akınına uğrayan şelale gelen ziyaretçilerine huzurlu ortam sağlarken, keyifli dakikalar geçirmelerine imkan tanıyor. Ülkenin dört bir yanından gelen ziyaretçiler, seyrine doyulmaz şelalede fotoğraf çekerek anı ölümsüzleştirmeyi de ihmal etmiyor.
Ankara’dan Van’a gelen ve şelaleyi ziyaret eden Tarık Mosun isimli şahıs, "İlk defa şelaleyi görmeye geliyoruz. Çok beğendik. Herkese tavsiye ederiz, gelip bu güzelliği görsünler" şeklinde konuştu.

Bu haber Haber Elazığ - Elazığ Haber tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.