Haber Elazığ - Elazığ Haber
Haber Elazığ - Elazığ Haber
asayis

Malatya’daki kazada yaralanan genç kurtarılamadı

Malatya’da iki otomobilin çarpıştığı kazada yaralanan 3 kişiden 24 yaşındaki genç hayatını kaybetti.

Malatya’daki kazada yaralanan genç kurtarılamadı
Paylaş:
Malatya’da iki otomobilin çarpıştığı kazada yaralanan 3 kişiden 24 yaşındaki genç hayatını kaybetti.
Kaza, gece yarısı Malatya-Ankara kara yolu Hava Lojmanları kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bölgede seyir halinde olan B.Ç. idaresindeki 44 AEL 895 plakalı Opel marka otomobil ile M.A.G. yönetimindeki 34 HFJ 749 plakalı araç çarpıştı. Kazada araçlardan biri savrularak kaldırıma çıkarken B.D., B.Ç., K.D. yaralandı. İhbar üzerine bölgeye polis, sağlık ile itfaiye ekibi sevk edildi. İlk müdahale sonrası kentteki çeşitli hastanelere kaldırılan yaralılardan 24 yaşındaki Kaan Dalgakıran kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bu haber Haber Elazığ - Elazığ Haber tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

asayis Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.