Haber Elazığ - Elazığ Haber
Haber Elazığ - Elazığ Haber
asayis

Malatya’da tarihi eser operasyonu

Malatya’da, polis tarafından düzenlenen tarihi eser kaçakçılığı operasyonunda M.S. 6. yüzyıla ait sikke ele geçirildi.

Malatya’da tarihi eser operasyonu
Paylaş:

Malatya’da, polis tarafından düzenlenen tarihi eser kaçakçılığı operasyonunda M.S. 6. yüzyıla ait sikke ele geçirildi.
Malatya’da, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri Tarihi Eser Kaçakçılığı kapsamında kent merkezinde operasyon yaptı. Battalgazi ilçesi Orduzu Mahallesi’nde H.B.A.’nın ikametine düzenlenen operasyonda M.S. 6. yüzyıla ait çukur sikke ele geçirildi.
Operasyonda gözaltına alınan şahsa 2863 Sayılı Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanununa Muhalefet suçundan yasal işlem yapıldı.

Bu haber Haber Elazığ - Elazığ Haber tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

asayis Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.