Haber Elazığ - Elazığ Haber
Haber Elazığ - Elazığ Haber
GÜNCEL

Malatya’da SOLOTÜRK gösterisi nefes kesti

Malatya’da İnönü Üniversitesi’nin 50. kuruluş yıl dönümünde SOLOTÜRK’ün gösterisi izleyenlerin nefesini kesti.

Malatya’da SOLOTÜRK gösterisi nefes kesti
Paylaş:
Malatya’da İnönü Üniversitesi’nin 50. kuruluş yıl dönümünde SOLOTÜRK’ün gösterisi izleyenlerin nefesini kesti.
Malatya 7. Ana Jet Üs Komutanlığı’ndan havalanan F-16 uçağıyla gökyüzüne çıkan SOLOTÜRK pilotları, üniversite stadyumu üzerinde sergiledikleri akrobatik manevralarla izleyenlere unutulmaz anlar yaşattı. Ters taklalar, dikey tırmanışlar ve spiral dönüşler gibi zorlu hareketler büyük alkış topladı. Gösteriyi Malatya Valisi Seddar Yavuz, Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nusret Akpolat, akademisyenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş izledi. Etkinlik, İnönü Üniversitesi’nin 50. yıl kutlamalarına damga vurdu.
SOLOTÜRK’ün etkileyici performansı Malatya semalarında görsel bir şölene dönüşürken, vatandaşlar bu tarihi anları cep telefonlarıyla kaydetti.

Bu haber Haber Elazığ - Elazığ Haber tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.