Haber Elazığ - Elazığ Haber
Haber Elazığ - Elazığ Haber
asayis

Malatya’da inşaat işçilerinin kaldığı şantiyede yangın: 4 yaralı

Malatya’da bir şantiyede işçilerin kaldığı konteynerlerde yangın çıktı. Yangında 4 işçi yaralandı.

Malatya’da inşaat işçilerinin kaldığı şantiyede yangın: 4 yaralı
Paylaş:
Malatya’da bir şantiyede işçilerin kaldığı konteynerlerde yangın çıktı. Yangında 4 işçi yaralandı.
Olay, saat 11.00 sıralarında Battalgazi ilçesi Göztepe Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bir şantiyede çalışan işçilerin kaldığı konteynerlerde bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangındaı 5 konteyner etkilenirken. ihbar üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekiplerin müdahalesiyle kontrol altına alınan yangın söndürülürken, işçilerden M.E.Ç., E.Ö., Ö.Y. ve D.E. yaralandı. Yaralı işçiler hastaneye kaldırılırken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bu haber Haber Elazığ - Elazığ Haber tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

asayis Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.