Haber Elazığ - Elazığ Haber
Haber Elazığ - Elazığ Haber
GÜNCEL

Kurubaş Geçidi yoğun kar nedeniyle ulaşıma kapatıldı

Van-Hakkari karayolu üzerinde bulunan Kurubaş Geçidi’nin 0-16 kilometresi, yoğun kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapatıldı.

Kurubaş Geçidi yoğun kar nedeniyle ulaşıma kapatıldı
Paylaş:
Van-Hakkari karayolu üzerinde bulunan Kurubaş Geçidi’nin 0-16 kilometresi, yoğun kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapatıldı.
Doğu Anadolu Bölgesi’nin büyük bir bölümünü etkisi alan kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkiliyor. Kar yağışı ile birlikte Van-Hakkari karayolu üzerinde bulunan 2 bin 225 rakımlı Kurubaş Geçidi’nin 0-16. kilometresi arası yoğun kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapatıldı. Karayolları 11. Bölge Müdürlüğü ekipleri bölgede çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Van-Hakkari karayolunda ise yoğun kar yaşından dolayı maddi hasarlı kazalar meydana gelirken, ağır tonajlı araçlar ise yolda mahsur kaldı. Ekipler, bölgede çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Karayolları Genel Müdürlüğü, Van-Gürpınar yolunun kapatıldığını sosyal medya hesabından duyurdu. Yapılan paylaşımda, "Van-Gürpınar yolunun 0-16. kilometreleri arası yoğun kar yağışı nedeniyle geçici olarak ulaşıma kapatılmıştır" ifadelerine yer verildi.

Bu haber Haber Elazığ - Elazığ Haber tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.