Haber Elazığ - Elazığ Haber
Haber Elazığ - Elazığ Haber
asayis

Kars’ta sulama kanalına düşen hayvanlardan 2’si telef oldu

Kars’ta sulama kanalına düşen 6 büyükbaş hayvandan 4’ü kurtarılırken, 2’si telef oldu.

Kars’ta sulama kanalına düşen hayvanlardan 2’si telef oldu
Paylaş:
Kars’ta sulama kanalına düşen 6 büyükbaş hayvandan 4’ü kurtarılırken, 2’si telef oldu.
Kars’ın Kağızman ilçesi Narinkale Caddesi’nde bulunan hidroelektirik santrali (HES) barajı kanalına 6 büyükbaş hayvan düştü. Kanala düşen hayvanlar vatandaşları seferber ederken, bölgeye Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ve itfaiye ekipleri sevk edildi.
Bölgeye gelen ekipler, hayvanları kurtarmak için çalışma başlattı. Ekipler, halat yardımıyla 6 hayvandan 4’ünü kurtardı. Suya kapılan diğer 2 büyükbaş hayvan ise kurtarılamayarak telef oldu.

Bu haber Haber Elazığ - Elazığ Haber tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

asayis Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.