Haber Elazığ - Elazığ Haber
Haber Elazığ - Elazığ Haber
GÜNCEL

Kars Belediye Başkanı Senger, çevre temizliğine katıldı

Kars Belediye Başkanı Öteken Senger, çevre temizliği etkinliğine katılarak, belediye ekipleriyle birlikte çöp topladı.

Kars Belediye Başkanı Senger, çevre temizliğine katıldı
Paylaş:
Kars Belediye Başkanı Öteken Senger, çevre temizliği etkinliğine katılarak, belediye ekipleriyle birlikte çöp topladı.
Kars Belediye Başkanlığı’nca hayata geçirilen “Temiz Çevre, Sağlıklı Toplum” temizlik kampanyası kentin bir çok noktasında temizlik çalışması başlatıldı.
Temizlik çalışmalarına bizzat eşlik eden Belediye Başkanı Prof. Dr. Ötüken Senger, temiz bir çevrenin sadece estetik değil, sağlık açısından da büyük önem taşıdığını vurguladı.
Senger, “Bugün yine temizlik seferberliğimize devam ediyoruz, Yenişehir mahallesindeydik, biliyorsunuz bizim sloganımız temiz çevre temiz toplum, bu bilinçle hareket ediyoruz ve tüm hemşehrilerimizi de, bu slogan etrafında birleşmeye ve şehrimiz için, şehrimizin geleceği için seferber olmaya devam ediyoruz. Hep birlikte Kars’ı daha temiz ve yaşanabilir bir şehir haline getirmek için çalışıyoruz. Her bireyin bu konuda sorumluluk taşıdığına inanıyoruz” dedi.
Temizlik çalışmaları sırasında Başkan Senger, belediye çalışanlarının yanında yer alarak, atıkları topladı ve çevreye zarar veren unsurları temizledi.
Kars Belediyesi’nin düzenlediği bu tür etkinlikler, kentte çevre bilincini artırmada önemli bir rol oynuyor. Vatandaşlar ise daha temiz ve yeşil bir Kars için destek olmaya çağrıldı.

Bu haber Haber Elazığ - Elazığ Haber tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.