Haber Elazığ - Elazığ Haber
Haber Elazığ - Elazığ Haber
GÜNCEL

Kafası ağaca sıkışan inek kurtarıldı   

Elazığ’da başı iki ağacın arasına sıkışan inek, Elazığ İl Özel İdaresi ekipleri tarafından kurtarıldı.   

Kafası ağaca sıkışan inek kurtarıldı   
Paylaş:

Olay, Elazığ’ın Palu ilçesine bağlı Gökdere köyünde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, bir yaşlı kadına ait inek, otlanırken iki ağacın arasına kafasını sıkıştırdı. Sahibi  ineği sıkıştığı yerden çıkaramaya çalıştığı sırada yoldan geçen Elazığ İl Özel İdaresi ekipleri yardıma koştu. Yarım saat süren çalışmanın ardından ağaç bir taraftan kesilerek inek sıkıştığı yerden çıkarıldı. Kurtarılan inek sahibine teslim edildi. İneğinin kurtulduğuna sevinen yaşlı kadın ekiplere teşekkür etti. 

Bu haber Haber Elazığ - Elazığ Haber tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Bin litre kaçak şarap ele geçirildi   

Akışın sonuna geldiniz.