Haber Elazığ - Elazığ Haber
Haber Elazığ - Elazığ Haber
GÜNCEL

Kaçak avlanmaya izin verilmiyor

Doğa Koruma ve Milli Parklar Elazığ Şubesi ekipleri tarafından av koruma ve kontrol çalışmaları gerçekleştirildi.

Kaçak avlanmaya izin verilmiyor
Paylaş:

Elazığ’da yasa dışı avcılık yapan 1 şahsa Doğa Koruma ve Milli Parklar ekibi tarafından idari işlem uygulandı.   
DKMP av koruma ve kontrol ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda 4915 sayılı Kara Avcılığı Kanununa aykırı olarak yasadışı avcılık yapan 1 kişi hakkında idari işlem yapıldı. Av koruma ve kontrol çalışmalarının aralıksız süreceği bildirildi. 

Bu haber Haber Elazığ - Elazığ Haber tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et ES Elazığspor’a 15 bin TL ceza   

Akışın sonuna geldiniz.