Haber Elazığ - Elazığ Haber
Haber Elazığ - Elazığ Haber
asayis

Hırsızlık suçundan 18 yıl hapis cezası bulunan şahıs yakalandı

Bitlis Emniyet Müdürlüğü tarafından 28 yıl 6 ay 25 gün hapis cezası bulunan şahıs yakalandı.

Hırsızlık suçundan 18 yıl hapis cezası bulunan şahıs yakalandı
Paylaş:
Bitlis Emniyet Müdürlüğü tarafından 28 yıl 6 ay 25 gün hapis cezası bulunan şahıs yakalandı.
Bitlis Valiliğinden yapılan açıklamada, “Bitlis Emniyet Müdürlüğü Tatvan İlçe Emniyet Müdürlüğümüzce aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar neticesinde, taklit anahtarla kilit açmak suretiyle hırsızlık suçundan 28 yıl 6 ay 25 gün hapis cezası bulunan M.Ş.A. isimli şahıs yakalanarak cezaevine teslim edilmiştir. Hemşehrilerimizin huzuru ve güvenliği için suç ve suçlulara karşı yürütmekte olduğumuz kararlı mücadelemiz aralıksız devam edecektir” denildi.

Bu haber Haber Elazığ - Elazığ Haber tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

asayis Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.