Haber Elazığ - Elazığ Haber
Haber Elazığ - Elazığ Haber
GÜNCEL

Hakkari’de 132 yerleşim yerinin yolu ulaşıma kapandı

Hakkari’de etkili olan kar yağışı nedeniyle 132 yerleşim yerinin yolu ulaşıma kapandı.

Hakkari’de 132 yerleşim yerinin yolu ulaşıma kapandı
Paylaş:
Hakkari’de etkili olan kar yağışı nedeniyle 132 yerleşim yerinin yolu ulaşıma kapandı.
Akşam saatlerinde etkili olan kar yağışı, sabah saatlerine kadar etkisini sürdürdü. Belediye karla mücadele ekibi yolları açık tutmak için vardiyalı olarak geceli gündüzlü çalışmalarını sürdürdü. 15 mahalle yolunda başlatılan çalışmalar aralıksız devam ediyor.
Yüksek kesimlerde kar kalınlığı 1,5 metreyi, kent merkezinde ise yer yer 30 santimetreyi buldu. Kar yağışının yerini sisli havaya bıraktığı kentte karla mücadele çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor.
Hakkari İl Özel İdaresi yetkilileri, etkili olan kar yağışı nedeniyle il genelinde 28 köy 104 mezra yolunun ulaşıma kapandığını ve karla mücadele çalışmalarının devam ettiğini bildirdi.

Bu haber Haber Elazığ - Elazığ Haber tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.