Haber Elazığ - Elazığ Haber
Haber Elazığ - Elazığ Haber
GÜNCEL

ETÜ’den hastanede tedavi gören çocuklar için anlamlı etkinlik

Erzurum Teknik Üniversitesi (ETÜ) ile Erzurum Şehir Hastanesi iş birliğiyle "Minik Kalplere Büyük Sevinç" etkinliği düzenlendi.

ETÜ’den hastanede tedavi gören çocuklar için anlamlı etkinlik
Paylaş:
Erzurum Teknik Üniversitesi (ETÜ) ile Erzurum Şehir Hastanesi iş birliğiyle "Minik Kalplere Büyük Sevinç" etkinliği düzenlendi.
Erzurum Şehir Hastanesinde tedavi gören çocuklara moral ve motivasyon sağlamak amacıyla düzenlenen etkinliğe ETÜ Rektörü Prof. Dr. Bülent Çakmak Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Elanur Yılmaz Karabulutlu, Şehir Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. İbrahim Tör, Sağlık Hizmetleri Bakım Müdürü Erkan Soykan, akademisyenler, doktorlar ve çok sayıda sağlık çalışanı katıldı.
Program kapsamında çocuklar tiyatro gösterimi, müzik dinletisi ve çeşitli oyunlarla keyifli vakit geçirirken aldıkları hediyelerle unutulmaz bir gün geçirdi.
Etkinlikte konuşan Rektör Çakmak, çocukların yüzündeki tebessümün her türlü mutluluğun üzerinde olduğunu belirterek, programın düzenlenmesinde başta Dr. Öğr. Üyesi Ayşe Metin olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti.

Bu haber Haber Elazığ - Elazığ Haber tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.