Haber Elazığ - Elazığ Haber
Haber Elazığ - Elazığ Haber
asayis

Erzurum’daki kazada can pazarı yaşandı: 2 ölü, 3 yaralı

Erzurum’un Aşkale ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi de ağır yaralandı.

Erzurum’daki kazada can pazarı yaşandı: 2 ölü, 3 yaralı
Paylaş:
Erzurum’un Aşkale ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi de ağır yaralandı.
Alınan bilgiye göre, kaza saat 14.00 sularında Aşkale ilçesi yakınlarında meydana geldi. 37 ANL 834 plakalı Toyota Corollo marka otomobil, Saptıran köyü yol ayrımında sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu refüje çarptı. Refüj üzerinden geçen otomobil, arazi yol birleşimine hızla çarptıktan sonra parçalanarak durdu. Kazanın ardından yoldan geçen diğer sürücüler 112’ye haber verdi. Kaza yerine gelen jandarma ve trafik ekipleri yol kontrolünü sağlarken, Erzurum Büyükşehir Belediyesi Aşkale itfaiye ekipleri ve sağlık ekipleri otomobilde bulunan kazazedeleri araçtan çıkarttı. Kazada araçta bulunan kadın yolcu hayatını kaybederken, yaralı diğer kadın da sağlık ekiplerinin uzun süre kalp masajı yapmasına rağmen hayata döndürülemedi. Kazada 3 kişi de ağır şekilde yaralandı. Durumu ağır olan 9 yaşlarındaki çocuk ambulansla Aşkale Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, otomobilde sıkışan sürücü ve bir yolcu da ambulans helikopterle Erzurum’a sevk edildi. Hastaneye kaldırılan çocuk, ambulans helikopterle ilçe stadyumundan alınarak Erzurum Şehir Hastanesi’ne sevk edildi.

Bu haber Haber Elazığ - Elazığ Haber tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

asayis Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.