Haber Elazığ - Elazığ Haber
Haber Elazığ - Elazığ Haber
GÜNCEL

Erzurum’da "İyilik Buluşmaları" devam ediyor

Erzurum Müftülüğü’nün İyilik Haftası programları devam ediyor.

Erzurum’da "İyilik Buluşmaları" devam ediyor
Paylaş:
Erzurum Müftülüğü’nün İyilik Haftası programları devam ediyor.
Diyanet İşleri Başkanlığı öncülüğünde yürütülen "İyilik Haftası" programlarına bir yenisini daha ekleyen Erzurum İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Kadın Kolları, iftar programları düzenleniyor.
Bu kapsamda ikincisi düzenlenen iftar programında yetim ve öksüz çocuklar misafir edildi. Tarihi Müceldili Konağı’nda düzenlenen programa Yakutiye Belediye Başkan Yardımcısı M. Hanefi İspirli, İl Müftü Yardımcıları Dr. Sebahattin Erdoğan ve İsmail Yılmaz katıldı.

Bu haber Haber Elazığ - Elazığ Haber tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.