Haber Elazığ - Elazığ Haber
Haber Elazığ - Elazığ Haber
GÜNCEL

Erzurum 3,3 ile sallandı

AFAD’ın yaptığı açıklamaya göre, Erzurum’da 3,3 büyüklüğünde bir deprem kaydedildi.

Erzurum 3,3 ile sallandı
Paylaş:
AFAD’ın yaptığı açıklamaya göre, Erzurum’da 3,3 büyüklüğünde bir deprem kaydedildi.
AFAD verilerine göre; Erzurum’un Yakutiye ilçesinde saat 06:3’de 3,3 büyüklüğünde, yerin 11,11 km derinliğinde bir deprem meydana geldiğini paylaştı.
Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü’de depremin 3,3 büyüklüğünde, Küçüktüy- Pasinler mevkiindeki meydana geldiğini, 5 kilometre derinlikte gerçekleştiği bildirildi.
Deprem büyüklüğü itibariyle az da olsa hissedilse de şehir merkezinde her hangi bir olumsuzluk ya da panik olmadığı gözlendi.

Bu haber Haber Elazığ - Elazığ Haber tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.