Haber Elazığ - Elazığ Haber
Haber Elazığ - Elazığ Haber
asayis

Elazığ’da şok asayiş uygulaması: 2 bin 666 kişi sorgulandı

Elazığ’da 379 polisin katılımıyla yapılan şok asayiş uygulamasında 2 bin 666 şahıs sorgulanırken, aranan 2 şüpheli ve silahlı yaralama olayının faili yakalandı.

Elazığ’da şok asayiş uygulaması: 2 bin 666 kişi sorgulandı
Paylaş:
Elazığ’da 379 polisin katılımıyla yapılan şok asayiş uygulamasında 2 bin 666 şahıs sorgulanırken, aranan 2 şüpheli ve silahlı yaralama olayının faili yakalandı.
İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından genel güvenlik ve genel asayişin sağlanması, suça konu unsurların tespiti ve şüpheli şahısların yakalanmasına yönelik, gece saat 22.00 ile 00.00 saatleri arasında il merkezi ve ilçelerde toplam 67 ekip 379 personel ile ring halinde ve sabit olarak şok asayiş uygulaması yapıldı. Uygulamada 2 bin 666 ve 663 araç sorgulanırken, 109 umuma açık iş yeri, 65 metruk bina ile 14 park ve bahçe kontrol edildi.
Yapılan sorgulama ve kontrollerde aranan 2 kişi ile 02.10.2023 tarihinde Çaydaçıra Mahallesi Kanarya Hacı Ömer Bilginoğlu Caddesi üzerinde meydana gelen ateşli silahla yaralama olayının faili, olayda kullanılan 7,65 çapında tabanca ve tabancaya ait 3 adet fişek ile birlikte yakalandı.
Ayrıca bir yabancı uyruklu şahsın deport edilmek üzere ilgili birime teslim edildiği, 19 araca ise idari para cezası uygulandığı bildirildi.

Bu haber Haber Elazığ - Elazığ Haber tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

asayis Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.