Haber Elazığ - Elazığ Haber
Haber Elazığ - Elazığ Haber
GÜNCEL

Doski Vadisi’nde misket büyüklüğünde dolu yağdı

Hakkari’nin Yüksekova ilçenin Doski Vadisi’nde misket büyüklüğünde dolu yağdı.

Doski Vadisi’nde misket büyüklüğünde dolu yağdı
Paylaş:
Hakkari’nin Yüksekova ilçenin Doski Vadisi’nde misket büyüklüğünde dolu yağdı.
Akşam saatlerinde Yüksekova merkezden Doski Vadisi’ne gitmekte olan Rıdvan Basmacı isimli sürücü, ani bastıran misket büyüklüğündeki doluya yakalandı. Dolu yüzünden ilerlemeyen Basmacı, aracını yol kenarına çekerek dolunun hızlı bir şekilde aracının camına çarpma anlarını kayıt altına aldı.
Kısa sürede bastıran dolu, yolu da beyaza bürüdü. Zor anlar yaşadığını belirten Basmacı, "Doski Vadisi’ne doğru gidiyorduk. Tam Tuğlu köyüne yakın bir an dolu yağmaya başladı ama çok hızlı ve misket büyüklüğündeydi. Bende o anları kayıt altına aldım. İnanın dolu yüzünden ilerleyemedim" dedi.

Bu haber Haber Elazığ - Elazığ Haber tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.