Haber Elazığ - Elazığ Haber
Haber Elazığ - Elazığ Haber
GÜNCEL

Deneyap Atölyesi öğrencileri, Teknofest Kampı için Osmaniye’ye uğurlandı

Muş Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Gençlik Merkezi’nde kurulan Deneyap Teknoloji Atölyesi öğrencileri, Teknofest Kampı kapsamında Osmaniye Aslantaş Gençlik Kampı’na uğurlandı.

Deneyap Atölyesi öğrencileri, Teknofest Kampı için Osmaniye’ye uğurlandı
Paylaş:
Muş Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Gençlik Merkezi’nde kurulan Deneyap Teknoloji Atölyesi öğrencileri, Teknofest Kampı kapsamında Osmaniye Aslantaş Gençlik Kampı’na uğurlandı.
Teknolojiye ilgi duyan gençlerin gelişimine katkı sağlamak amacıyla düzenlenen kamp programı, öğrencilere teknik eğitimler, sosyal ve kültürel aktiviteler sunmayı hedefliyor. Muş’tan kampa katılacak öğrenciler, farklı şehirlerden gelen yaşıtlarıyla bir araya gelerek deneyimlerini paylaşacak, takım çalışması ve proje geliştirme gibi konularda eğitimler alacak.
Açıklamalarda bulunan Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Arif Taşdemir, gençlerin bu tür organizasyonlarla hem kişisel gelişimlerine katkı sağladığını hem de milli teknoloji hamlesine katkıda bulunacak bireyler olarak yetiştiğini vurguladı. Müdür Taşdemir, "Gençlik Merkezimizin bünyesindeki Deneyap Teknoloji Atölyesi öğrencilerimizi, Teknofest Kampı kapsamında Osmaniye Aslantaş Gençlik Kampı’na uğurladık. Bu tür kamplar, gençlerimizin teknik becerilerini geliştirmeleri ve sosyal yönlerini güçlendirmeleri açısından büyük önem taşıyor. Deneyap Atölyesi öğrencilerimiz, teknolojiye olan ilgileriyle, ülkemizin milli teknoloji hamlesine katkı sunacak bireyler olarak yetişiyor. Bu kampta, farklı şehirlerden gelen gençlerle bir araya gelerek yeni dostluklar kuracaklar, takım çalışması, proje üretimi ve liderlik gibi alanlarda önemli kazanımlar elde edecekler. Gençlerimize başarılar diliyor, onları destekleyen ailelerine ve emek veren tüm eğitmenlerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Bu haber Haber Elazığ - Elazığ Haber tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.