Haber Elazığ - Elazığ Haber
Haber Elazığ - Elazığ Haber
GÜNCEL

Çarkıfelek yarışmasıyla çocuklar hem eğlendi hem öğrendi

Muş Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi’nde (ÇEKOM) yarıyıl etkinlikleri kapsamında düzenlenen “Çarkıfelek ÇEKOM” etkinliği büyük beğeni topladı

Çarkıfelek yarışmasıyla çocuklar hem eğlendi hem öğrendi
Paylaş:
Muş Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi’nde (ÇEKOM) yarıyıl etkinlikleri kapsamında düzenlenen “Çarkıfelek ÇEKOM” etkinliği büyük beğeni topladı
Muş Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi’nde (ÇEKOM) kalan çocuklar için yarıyıl tatili boyunca çeşitli etkinlikler düzenlendi. Çocukların keyifli vakit geçirmesi ve kişisel gelişimlerine katkı sağlanması amacıyla sosyal, sanatsal, kültürel ve sportif faaliyetler gerçekleştirildi. Tatilde düzenlenen etkinlikler kapsamında “Çarkıfelek ÇEKOM” yarışması da yapıldı. Eğlenceli ve öğretici bir formatta hazırlanan yarışma ile çocukların hem eğlenmesi hem de öğrenmesi amaçlandı. Etkinliklere katılan çocuklar, keyifli anlar yaşarken, bilgi ve becerilerini de geliştirme fırsatı buldu.
Çocukların sosyal ve kültürel gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla bu tür etkinlikleri sürdüreceklerini belirten Muş Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ahmet Kırtay, “Bugün burada Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi’mizde (ÇEKOM) yarıyıl tatiline özel düzenlediğimiz etkinliklerin bir parçası olarak gerçekleştirdiğimiz “Çarkıfelek ÇEKOM” yarışmasının mutluluğunu paylaşmak istiyorum. Çocuklarımızın hem eğlenmesi hem de öğrenmesi amacıyla hazırladığımız bu yarışma, onların sosyal, kültürel ve akademik gelişimlerine katkı sunmayı hedefliyor. Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü olarak çocukların yalnızca barınma ihtiyaçlarını değil, aynı zamanda eğitimden sanata, spordan kültürel faaliyetlere kadar her alanda gelişimlerini desteklemek için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu kapsamda düzenlediğimiz etkinliklerle onların kendilerini ifade etmelerine, yeteneklerini keşfetmelerine ve özgüven kazanmalarına yardımcı olmayı amaçlıyoruz. Çocuklarımız bizim geleceğimizdir. Çocuklarımızın mutlu, başarılı ve donanımlı bireyler olarak yetişmesi için elimizden gelen her şeyi yapmaya devam edeceğiz. Çocuklarımızı burada neşeyle, kahkahalarla görmek bizim için en büyük mutluluk. Bu etkinlikte emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Çocuklarımızın yüzündeki tebessüm bizim en büyük ödülümüz” dedi.

Bu haber Haber Elazığ - Elazığ Haber tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.