Haber Elazığ - Elazığ Haber
Haber Elazığ - Elazığ Haber
asayis

Bitlis’te balık istifi gibi insan kaçakçılığı

Bitlis Emniyet Müdürlüğü tarafından bir binek aracın bagajında balık istifi şeklinde 8 kaçak göçmen yakalandı.

Bitlis’te balık istifi gibi insan kaçakçılığı
Paylaş:
Bitlis Emniyet Müdürlüğü tarafından bir binek aracın bagajında balık istifi şeklinde 8 kaçak göçmen yakalandı.
Bitlis Valiliğinden yapılan açıklamada, polis ekipleri tarafından durumundan şüphelenilen bir binek aracın takip edildiği belirtilerek, “Ülkemize kaçak yollarla giren Afganistan uyruklu 8 kaçak göçmeni, kiraladığı araçla batı illerine götüren organizatör Bitlis İl Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü ekiplerinin takibi sonucu yakalamıştır. Yakalanan kiralık aracın bagaj ve arka koltuğunda göçmenlerin balık istifi şeklinde üst üste bindirildiği tespit edilmiştir. Yakalanan göçmen kaçakçısı organizatör hakkında adli işlemlere başlanılmış, çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştır. Kaçak göçmenlere idari işlem yapılmak üzere Bitlis İl Göç Müdürlüğüne teslim edilmiştir” denildi.

Bu haber Haber Elazığ - Elazığ Haber tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

asayis Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Yüzmede Elazığ’dan Türkiye rekoru

Akışın sonuna geldiniz.