Haber Elazığ - Elazığ Haber
Haber Elazığ - Elazığ Haber
GÜNCEL

Bingöl’de kuvvetli rüzgar binanın çatısını uçurdu

Bingöl’ün Solhan ilçesinde kuvvetli rüzgar nedeniyle bir binanın çatısı yerinden söküldü, binaların önüne düştü.

Bingöl’de kuvvetli rüzgar binanın çatısını uçurdu
Paylaş:
Bingöl’ün Solhan ilçesinde kuvvetli rüzgar nedeniyle bir binanın çatısı yerinden söküldü, binaların önüne düştü.
Bingöl genelinde akşam saatlerinde başlayan rüzgar, yer yer şiddetini arttırdı. Etkili olan kuvvetli rüzgar nedeniyle Solhan ilçesindeki bir binanın çatısı yerinden söküldü. Çatılar ve tahtalar, yan binanın önüne düştü. Kuvvetli rüzgar nedeniyle yerinden sökülen çatılar nedeniyle şans eseri yaralanan olmadı.
Bingöl ve ilçelerinde kuvvetli rüzgarın etkisini sürdürdüğü öğrenildi.

Bu haber Haber Elazığ - Elazığ Haber tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Tatvan’da trafik kazası: 1 yaralı

Akışın sonuna geldiniz.