Haber Elazığ - Elazığ Haber
Haber Elazığ - Elazığ Haber
asayis

Bingöl’de çiftliğe bağlı yapı çöktü: 1 ölü, 1 yaralı

Bingöl’de inşaat halindeki bir çiftlikte bulunan yapının çökmesi sonucu 1 kişi öldü, bir kişi ise yaralandı.

Bingöl’de çiftliğe bağlı yapı çöktü: 1 ölü, 1 yaralı
Paylaş:
Bingöl’de inşaat halindeki bir çiftlikte bulunan yapının çökmesi sonucu 1 kişi öldü, bir kişi ise yaralandı.
Olay, Bingöl merkeze bağlı Garip köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, inşaat halindeki çiftlikte bulunan bir yapı çöktü. Enkaz altında kalan işçilerden Süleyman Ö. hayatını kaybetti, 1 kişi ise yaralandı. Haber verilmesi üzerine olay yerine UMKE, AFAD, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. UMKE ve AFAD ekipleri tarafından yapılan çalışmada, 2 işçi enkaz altından çıkartıldı. Yaralı işçi, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Bingöl Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Hayatını kaybeden Süleyman Ö.’nün cenazesi ise jandarma ve cumhuriyet savcısının yaptığı inceleme sonrasında otopsi yapılmak üzere morga götürüldü.
Olay yerine gelen Vali Ahmet Hamdi Usta ve İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Bilgihan Yeşilyurt incelemelerde bulundu. Vali Usta, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

Bu haber Haber Elazığ - Elazığ Haber tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

asayis Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.