Haber Elazığ - Elazığ Haber
Haber Elazığ - Elazığ Haber
asayis

Bingöl’de 67 aranan şahıs gözaltına alındı

Bingöl’de 21-25 Eylül tarihleri arasında yapılan çalışmalarda, 67 aranan şahıs gözaltına alındı.

Bingöl’de 67 aranan şahıs gözaltına alındı
Paylaş:
Bingöl’de 21-25 Eylül tarihleri arasında yapılan çalışmalarda, 67 aranan şahıs gözaltına alındı.
Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğünün 21-25 Eylül tarihlerinde gerçekleştirdiği çalışmaları açıkladı. Vali Usta, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "21-25 Eylül tarihleri arasında Bingöl emniyet ve jandarmamız 56’sı yabancı olmak üzere toplam 39 bin 686 şahsı, 12 bin 293 aracı sorguladı, denetledi. 67 aranan şahıs gözaltı yapıldı, 72 araç trafikten men edildi. Bingöl güvendeyse biz huzurluyuz. Bingöl için birlikte çalışmaya devam" ifadelerine yer verdi.

Bu haber Haber Elazığ - Elazığ Haber tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

asayis Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et TFF’den Elazığ’a övgü ve teşekkür

Akışın sonuna geldiniz.