Haber Elazığ - Elazığ Haber
Haber Elazığ - Elazığ Haber
asayis

Arkadaşlarıyla dereye giren 16 yaşındaki çocuktan 3 gündür haber alınamıyor

HAKKARİ (İHA) – Hakkari’nin Yüksekova ilçesine bağlı Dağlıca köyündeki Avaşin Deresi’ne giren 16 yaşındaki İbrahim Kom’dan 3 gündür haber alınamıyor.

Arkadaşlarıyla dereye giren 16 yaşındaki çocuktan 3 gündür haber alınamıyor
Paylaş:
HAKKARİ (İHA) – Hakkari’nin Yüksekova ilçesine bağlı Dağlıca köyündeki Avaşin Deresi’ne giren 16 yaşındaki İbrahim Kom’dan 3 gündür haber alınamıyor.
Olay, cumartesi öğle saatlerinde Dağlıca köyü kırsalında meydana geldi. 16 yaşındaki İbrahim Kom, serinlemek amacıyla arkadaşlarıyla birlikte Avaşin Deresi’ne girdi. Derede bir süre yüzen Kom, daha sonra dengesini kaybederek akıntıya kapılarak gözden kayboldu. Olayın ihbar edilmesinin ardından bölgeye jandarma, AFAD, Jandarma Arama Kurtarma (JAK), Dalgıç Polis, UMKE ve Yüksekova Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri sevk edildi. Akşam saatlerine kadar sürdürülen çalışmalarda herhangi bir sonuca ulaşılamazken, havanın kararmasıyla ara verilen arama çalışmaları, 3’üncü günde de aynı şekilde devam ediyor. Arama faaliyetlerine köy halkı da katılırken, bölge halkı gelişmeleri endişeyle takip ediyor. Ekipler, derenin çevresinde tarama yaparken, dalgıç ekipleri de su altında arama çalışmalarını sürdürüyor. Zorlu arazi şartlarına rağmen çalışmaların aralıksız sürdüğü bildirildi.
Yetkililer, arama çalışmalarının genişletilerek sürdürdüğünü belirtirken henüz İbrahim Kom’a ulaşılamadığı öğrenildi.

Bu haber Haber Elazığ - Elazığ Haber tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

asayis Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.